Copyright © 2017 Chryssida - All rights reserved  -  privacypolicy

Regel vandaag nog uw vakantie op Kreta


Heeft u na het lezen van de informatie op onze website interesse gekregen in een vakantie op Chryssida?

Klik dan op de button hieronder om uw vakantie te boeken via TUI.

Boek uw vakantie

Op deze pagina willen wij u graag informeren over de diverse soorten van medische assistentie, die zich op redelijke afstand van het complex Chryssida bevinden. De hieronder opgesomde artsenpraktijken, zijn geselecteerd op persoonlijke ervaringen en die van anderen.

Huisarts

De huisarts is vaak de eerste persoon die u treft en is daarmee het belangrijke startpunt.

In Platanias, het plaatsje direct naast Agia Marina, bevindt zich een zeer moderne huisartsen praktijk die gespecialiseerd zijn in het behandelen van toeristen.


De praktijk staat onder leiding van Dr. Vittorakis.  www.vittorakis.gr

De huisartsen praktijk handelt uw behandeling direct af met uw verzekeringsmaatschappij. Neem dus altijd uw verzekering documenten mee tijdens het bezoek aan de arts. Op de receptie werkt ook een Nederlands sprekende dame, die u in voorkomende gevallen kan assisteren met het correct vertalen van uw problemen en/of zorgen naar de behandelend arts.


Laat onverlet, dat u te allen tijde de hostess informeert over onverhoopte medische zaken. Uw hostess kan u ter zijde staan in goede informatie voorziening. De jarenlange en goede ervaring met Dr. Vittorakis delen wij graag met u.


Maar, pas op!!

Er zit in Platanias ook een dokter die zich voordoet als Dr. Vittorakis.

U kunt zich daar niet laten behandelen onder uw Nederlandse ziektekostenverzekering, maar dient alles direct af te rekenen. Daarnaast is ook niet bekent wat de kwaliteit is van de geleverde zorg.


Controleer voor alle zekerheid altijd de website van Dr. Vittorakis voor het juiste adres. De website is ook mobiel bereikbaar.


Chiropractor

Je staat er niet bij stil, maar zeker tijdens de vakantie krijgt de rug het soms zwaar te verduren. Alleen al het wisselen van bedden is voor de meeste mensen al reden voor rugpijn.


In Chania stad houdt Dr. Kakavelaki praktijk als Chiropractor. Deze dame beschikt over de juiste medische kwalificaties om u op een verantwoorde wijze te behandelen aan uw rug. Daarnaast is Dr. Kakavelaki geboren en getogen in Canada en heeft haar opleiding gevolgd in Engeland. De communicatie in de Engelse taal is dus geen probleem.


De verrekening van de behandeling vindt contant plaats.

 

Dr. Vittorakis huisarts in Platanias Chiropractor Kakavelaki in Chania

De praktijk van Dr. Kakavelaki is gevestigd in het centrum van Chania aan de Sfakion Straat. Nr. 10- 12, appartement nr. 4.

Bij binnenkomst in het gebouw gaat u naar de eerste verdieping waarna u de praktijk vindt aan het einde van de gang.


Maak altijd eerst een telefonische afspraak, opdat u verzekert bent van een behandeling;

0030-28210-23248 of mobiel 0030-6973 525 610


N.b. Er is een (betaalde) parkeergarage vlak naast het gebouw.

Tandarts

Tandarts Michail Loilois heeft een tandartspraktijk in Chania

U zit in Chania op een terrasje. Ineens bijt u op iets hards. Een stuk kies, een uitgevallen vulling? Op vakantie doen zich vaker tandproblemen voor. Eigenlijk heel verklaarbaar.


Tandarts Michail Loilois heeft een tandartspraktijk in Chania waar u met al uw problemen terecht kunt. De tandarts heeft een groot deel van zijn opleiding in het buitenland genoten.

De communicatie in de Engelse taal is dus geen probleem.


De verrekening van de behandeling vindt contant plaats.

De praktijk van Dr. Michail Liolios is gevestigd in de dental clinic Chania, aan de M.Botsari 64A Str. 73135 Chania.

Bij binnenkomst in het gebouw, neemt u de lift naar de derde verdieping. De praktijk van Dr. Michail Liolios bevindt zich, na het verlaten van de lift, achter de eerste deur rechts.


Maak altijd eerst een telefonische afspraak, opdat u verzekert bent van een behandeling;

0030-28210-96603 of mobiel 0030-6944 664 920


N.b. Er is een (betaalde) parkeergarage op 150 meter van het gebouw.

Medische assistentie op West Kreta.